Connect with us

KOSOVË

Sot 24 vjet nga masakra mbi shqiptarët në Lagjen e Boshnjakëve

Published

on

24 vjet sot bëhen nga masakra në Lagjen e Boshnjakëve të Mitrovicës ku janë masakruar 23 shqiptarë.

Më 15 prill të vitit 1999 forcat serbe pasi kishin mbledhur rreth 80 persona në shtëpinë e Mustafë Sahitit, kishin nisur torturimin e tyre dhe vranë 23 shqiptarë në gjithë lagjen.

Shtëpia ku ndodhi masakra tani është shndërruar në Muze.

Continue Reading