Connect with us

LAJME

Sot dita e fundit e gjykimit në Speciale para pushimit veror

Published

on

Dita e sotme në Dhomat e Specializuara të Kosovës, në rastin gjyqësorë “Thaçit dhe të tjerët” është e dita e fundit para se të fillojë pushimi veror.

Sipas kalendarit të punës së Dhomave Specializuara të Kosovës me seli në Hagë, pushimi veror fillon më 24 korrik, ndërsa seancat do të fillojnë më 14 gusht, raporton rtk.

Gjatë muajit gusht janë paraparë të mbahen shtatë seanca në rastin gjyqësor “Thaçit dhe të tjerët”, ndërsa në rastin “Shala’, do të mbahen pesë seanca.

Ndryshe dje ka filluar të dëshmojë, dëshmitari i 15-të i ZPS-së i mbrojtur me kodin W04586, ai ka dëshmon për vdekjen e anëtarit të familjes së tij gjatë periudhës përkatëse. Dëshmitari dje ka dëshmuar përmes videolidhjes.

Continue Reading