Connect with us

KOSOVË

Sulmohet vetura e RTK-së në Zveçan

Published

on

Përderisa ekipi i RTK-së po raportonte nga Zveçani, vetura u është sulmuar e dëmtuar, duke ia thyer xhamat dhe shpërthyer gomat. Ekipi i njëjtë është penguar edhe paradite nga protesutesit, të cilët u kanë krijuar vështirësi gjatë raportimit.

“Gjatë kohës sa po raportonim më parë lidhur me situatën në komunë e Zveçanit, disa persona kanë gjuajtur me gurë në drejtim të veturë së RTK-së, që ishte parkuar pak më larg se objekti komunal”, tha gazetarja Arbëreshë Berisha, teksa shtoi se veturës së RTK-së i janë thyer xhamat dhe i janë shpërthyer edhe gomat e veturës

“Fatmirësisht në ato momente asnjë nga ekipi nuk ka qenë në veturë në ato momente”, bëri të ditur ajo, derisa shtoi se “një grup protestuesish po vëzhgonin lëvizjet e ekipit tonë.”

Gazetarja e RTK-së, Arbëresha Berisha, tha se këta persona që kanë shkatërruar veturën e RTK-së nuk janë identifikuar

Tutje, ajo vuri në dukje se në Zveçan dhe Leposaviq, ekipi i RTK-së është penguar të kryejë punën e vet në raportimin e gjendjes atje./rtk/

Continue Reading