Connect with us

KOSOVË

Sylejman Selimi luftoi për paqen dhe të vërtetën e popullit të tij

Published

on

Kryeministri Ramush Haradinaj ka vizituar, pas lirimit nga burgu, ish-gjeneralin e UÇK-së, Sylejman Selimin.

“Gjeneral Sylejman Selimi bëri luftën dhe paqen për të vërtetën e popullit të tij. I lumtur që njëri nga dalzotësit e të drejtës së shqiptarëve për të jetuar të lirë në tokën e tyre, iu rikthye familjes dhe bashkëluftëtarëve”, ka shkruar Haradinaj,

Continue Reading