Këshilltari i PVD, Rinor Krasniqi në Preshevë gjatë Kuvendit theu mikrofonin në shenjë revolte. 

Këtë masë të dhunshme, Kuvendi e sanksionoi me pëarjashtimin e këshilltarit nga mbledhja e Kuvendit, por ai nuk pranoi të dilte duke shkaktuar tollovi dhe dhunë gjatë seancës.

Ndiqni videot: