Kandidati për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës(PDK), Kadri Veseli në tubimin e sotëm me qytetarë të Kamenicës, ka premtuar se nuk do të mbyllet as një shkollë në këtë komunë, si dhe nga viti i ardhshëm Kamenica do të ketë lidhje të veçantë me autostradën e Gjilanit.

Po ashtu Veseli tha se në këtë vend kufitar do të ketë perspektivë ekonomike, integrim në BE, gjithnjë në bashkëpunim me ShBA-në.

Veseli tha se PDK ka projekt të realizueshëm për rininë, ndërmarrësit dhe bujqit.

Kandidati për kryeministër nga PDK, Kadri Veseli theksoi se ky rrugëtim është për ti dhënë shpresë vendit dhe me 6 tetor do të finalizohet fitorja që është një referendum për Kosovën.

Kryetari i degës së PDK-së në Kamenicë, Bajram Dermaku theksoi kjo parti prioritet ka luftimin e korrupsionit dhe kërkoi mbështetjen e qytetarëve për kandidatë për deputetë nga kjo komunë, që janë Hakif Spahiu dhe Ibadete Ahmetaj.