Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka akuzuar disa deputet që nuk po marrin pjesë në seancën e sotme, duke thënë se nuk do të tolerojë që disa persona të përcaktojnë fatin e Kuvendit, derisa i ka thënë deputetit të Nismës Socialdemokrate, Zafir Berishës që le t’ia bëjë opozitës katër votat për të shkuar në zgjedhje.

Veseli, pasi bëri thirrje që deputetët të vinë në seancë, tha se në sallë janë 60 deputet dhe dy apo tre janë jashtë, të cilët janë të vetëdijshëm që nuk po arrihet kuorumi.

Veseli: Nuk do të tolerojë që individë të caktuar të përcaktojnë fatin e Kuvendit

“Nuk do të tolerojë që individë të caktuar të përcaktojnë fatin e Kuvendit, pavarësisht çfarë ego kanë sepse ka veç individë të caktuar që po tentojnë të demonstrojnë para nesh personalitet. Zafir veç voto, katër vota i duhen opozitës, po të tregoj publikisht ti edhe dy apo tre i ke atje, por po frikësohem se më së shumti frikësohen ata me shkuar në zgjedhje, bashkë me opozitën, kjo është ajo që nuk ndodhë se me pas burrni po”, tha ai.

Seanca vazhdoi me një orë e gjysmë vonesë.