Connect with us

KOSOVË

Votimi për demarkacion sot në ora 11

Published

on

Deputetët e kuvendit të Kosovës kanë vendosur që votimin për demarkacion ta bëjnë në ora 11 të ditës së mërkurë.

Kjo erdhi pasi që në orën 1 pas mesnate, nuk pati kuorum për të votuar.

Fillimisht si propozim ishte që seanca të mbahej në ora 10, por meqë ishte e caktuar një seancë tjetër nga kjo orë, u vendos për ora 11.

Kundër klsaj shtyerje ishte Vetëvendosja dhe Grupi i Deputetëve të Pavarur

Continue Reading