Connect with us

BOTË

WhatsApp po ndalon përdorimin e tij në disa Smartphone

Published

on

Përdoruesit e Apple dhe Android me modele të vjetra kanë vetëm disa ditë kohe derisa WhatsApp t’i ndalojë ata të kenë akses në mesazhe, foto dhe video.

Platforma e mesazheve po heq mbështetjen për një numër modelesh të vjetra të smartfonëve, që do të thotë se nga 1 nëntori shumë duhet të bëjnë pa aplikacionin popullor që ofron ndarje falas të fotografive në të gjithë botën.

Sipas mediave te huaja, Të hënën, 43 modele të smartfonëve – si në Android ashtu edhe në iOS – do të ndalojnë së punuari.

Modelet e telefonave inteligjentë me Android 4.0.4 ose të instaluar më herët do të bëhen të papajtueshme me WhatsApp, si dhe iPhone me iOS 9 ose më të hershëm të instaluar.

Këta janë telefonet që nuk do kenë pajtueshmëri me WhatsApp

iPhone SE
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
Samsung Galaxy Trend Lite
Trendi Galaxy II
Galaxy SII
Galaxy S3 mini
Galaxy Xcover 2
Galaxy Core
Galaxy Ace 2
LG Optimus F7
LG Optimus F5
Optimus L3 II Dyfishtë
Optimus F5
Optimus L5
Optimus L5 II
Optimus L5 Dual
Optimus L3 II
Optimus L7
Optimus L7 II Dyfishtë
Optimus L7 II
Optimus F6, Enact
Optimus L4 II Dyfishtë
Optimus F3
Optimus L4 II
Optimus L2 II
Optimus Nitro HD dhe 4X HD
Optimus F3Q
Huawei
Ascend G740
Ascend D Quad XL
Ascend D1 Quad XL
Sony