Thaçi niset për Sofje

Presidenti Thaçi udhëtoi për në Sofje, merr pjesë në takimin e liderëve të Ballkanit Perëndimorë dhe të BE-së Presidenti i Republikës së Kosovë, Hashim Thaçi,…