Connect with us

SHËNDETËSI

Fitoni imunitet me çaj kamomile

Published

on

Nëse doni të përforconi sistemin tuaj imunitar për të shmangur infeksionet, çaji i kamomilit është përgjigjja.

Ekziston një sasi e caktuar e përbërjes fenolike në çajin e kamomilit që lidhet posaçërisht me luftimin e infeksioneve bakteriale në trup.

Studimet kanë treguar se 5-6 gota të këtij çaji përgjatë dy javëve mund të përmirësojnë ndjeshëm aftësinë e trupit për të luftuar infeksionet.

Veç kësaj çaji kamomil lehtëson edhe dhimbjet menstruale.

Natyra antiinflamatore e çajit të kamomilit e bën këtë relaksues një zgjedhje popullore për gratë që vuajnë nga simptomat e menstruacioneve, si ankthi, djersitja, paaftësia për të fjetur dhe ndryshimet e humorit.

Çaji i kamomilit mund të ndikojë drejtpërdrejt në shumë nga këto simptoma, duke qetësuar mendjen e trupin dhe duke reduktuar inflamacionin që mund të shkaktojë shqetësime.

Continue Reading