Connect with us

SHËNDETËSI

Shenjat se tregojnë që keni probleme me zemrën

Published

on

Çdo vit e më shumë statistikat nga të prekurit e sëmundjeve të zemrës po shtohen, dhe rreth 610 mijë njerëz vdesin në vit nga këto probleme.

Njerëzit e prekur nga sëmundjet e zemrës zakonisht e kanë mënyrën e jetesës jo të duhur, këtu ndikon ushqimi, aktivitetet e shumë faktor të ndryshëm.

Por disa nga simptomat paralajmëruese që tregojnë problemet e zemrës janë si dhimbja e vazhdueshme në shpatull dhe kollitje e shoqëruar me gjak.

Kollitja e shoqëruara me gjak vjen si pasojë kur zemra nuk pompon mirë, gjithashtu edhe njerëzit që kanë ankth të shpeshtë janë të prirur të vuajnë nga sëmundjet e zemrës.

Continue Reading