Connect with us

SPORT

Licencohet FFK, ministri Çeku nënshkruan vendimin

Published

on

Federata e Futbollit e Kosovës është licencuar nga ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, sipas udhëzimit të ri administrativ për licencimin e federatave.

Kreu i MKRS-së, Hajrulla Çeku, e ka nënshkruar vendimin për licencimin e FFK-së, bazuar në rekomandimin e Komisionit për Licencimin e Federatave Sportive.

“Ashtu sikurse edhe federatat tjera sportive të cilat ishin të përfshira në këtë proces, edhe FFK pas plotësimit të të gjitha kritereve dhe kushteve të kërkuara, është licencuar për ciklin aktual olimpik”.

“Duke pasur parasysh se FFK është organizata më e madhe sportive në vend dhe me numrin më të madh të klubeve, ky proces ka marrë kohë të konsiderueshme deri te përmbyllja e licencimit”, thuhet në njoftimin e FFK-së.

Më tej FFK tha se përmbyllja e këtij procesi tregon që kjo federatë është duke punuar drejt standardit më të lartë të menaxhimit dhe transparencës.