Connect with us

STILI

Motivimi i Einsteinit: gjeniu është 1 për qind talent dhe 99 për qind punë

Published

on

Motivimi i Einsteinit: gjeniu është 1 për qind talent dhe 99 për qind punë

 

Gjithmonë kur “bllokoheni”, frymëzohuni nga citatet e shkencëtarit të njohur. Kurrë mos e injoroni intuitën tuaj, thotë Einstein.

“Nëse A është suksesi jetësor, atëherë A = x + y + z. X = puna, y = argëtimi, ndërsa z = të dini se kur duhet të heshtni” – ka thënë Einstein.

Për humor dhe motivim të mirë dëgjoni muzikën e cila ngre adrenalinën dhe lexoni libra.

 

Çdoherë kur “bllokoheni” lexoni një nga 13 citatet motivuese, të cilat do t’jua lehtësojnë ditët e vështira në punë dhe harroni negativitetin, i cili redukton produktivitetin, transmeton Telegrafi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *