Ajo është shumë aktive në promovimin e albumit të saj të fundit “Phoenix”, të cilin e solli për fansat në nëntor të vitit të kaluar.

Së fundmi, Ora ka realizuar një set të ri fotografik, në të cilin është shfaqur mjaft atraktive dhe tërheqëse, duke vënë në pah linjat e saj.