Mitrovicë: Inspekcioni mbyll dhe gjobit disa lokale për mosrespektim të masave kundër COVID-19

Drejtoria e Inspekcionit në Mitrovicë, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe Inspektorët e AVUK-ut kanë ndërmarrë aksion në lokalet e gastronomisë, për zbatimin e masave kundër virusit COVID-19 dhe respektimin e distancës fizike. Me këtë rast, gjatë aksionit të sontëm janë gjobitur dhe mbyllur disa lokale të gastronomisë të cilat nuk i’u kanë përfilluar…