Bëhet gati Laboratori Inovativ i Qeverisjes në Kosovë

Nis implementimi i projektit për themelimin e Laboratorit Inovativ të Qeverisjes në Kosovë Pas disa takimeve dhe konsultimeve ndërmjet tyre, UNDP, UBT dhe Universiteti i Kembrixhit, edhe zyrtarisht po i japin jetë projektit për themelimin e Laboratorit të parë Inovativ të Qeverisjes në Kosovë, implementimi i të cilit veçse i ka marrë hapat e parë.…

Beqaj në Gjilan, premton investime në ndërmarrësi

Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë Besim Beqaj ka marrë pjesë në Konferencën Rajonale për Teknologji Informative dhe Komunikime që është mbajtur në Gjilan. Në fjalën e tij në hapje të kësaj Konference Ministri Beqaj ka folur për rëndësinë e zhvillimit të teknologjisë në shërbim të zhvillimit ekonomik të Kosovës, duke inkurajuar të gjithë ata…